YildizTechnicalUniversity
x = independently organized TED event

This event occurred on
November 1, 2018
İstanbul, İstanbul
Turkey

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Yildiz Technical University Auditorium
Yildiz Mah Barbaros Bulvarı Besiktas
İstanbul, İstanbul, 34349
Turkey
Event type:
University (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Yildiz­Technical­University events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Altın Mimir

Avukat Altın Mimir için, anne, avukat ve iş kadını olarak içindeki “adalet ve hakkaniyet” duygusunu, toplumu iyileştirmek adına kullanmak önemlidir. Toplumun tam ve eksiksiz iyileşebilmesi için, cinsiyet eşitsizliğinin ortadan kalkması ve kadın-erkek fırsat eşitliğinin sağlanmasının mutlak bir zorunluluk olduğuna olan inancıyla, önce kadınların ve tüm toplumun bu konudaki farkındalığını artırmak için çeşitli gönüllü organizasyonlarda aktif olarak rol almaktadır. Bu amaçla, KAGİDER ve BİZİM ÇOCUKLARIMIZ derneklerinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bertan Rona

Çok yönlü etkinlikleri ile tanınan müzik, sanat, edebiyat, tiyatro ve düşünce insanı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı kompozisyon bölümü mezunudur.

Giray Erdi

Türkiye Go Akademisi Kurucusu

Gökhan Şen

BloombergHT Ekonomi Koordinatörü / Piyasalar, ekonomi, siyaset hakkında okur / düşünür / yazar - amatörce bilim takip eder

musicon board

3 Konservatuvarlı adamın vapurlarda müzik yapmak için kurduğu bir grup

Özlem Sökmen

Özlem Sökmen, Unilever, Turkcell, Arçelik gibi bir çok çok uluslu şirketin İnsan Kaynakları departmanında 20 yıl boyunca yerel, bölgesel ve global düzeyde yönetsel görevler aldıktan sonra Personal Best adlı eğitim şirketini kurarak iş hayatına adım atan gençlere profesyonel hayatın gizli kodlarını öğretmeye karar verdi. Özlem aynı zamanda bir anne, sokak hayvanı aşığı ve bir maraton koşucusu.

Organizing team

Özenç
AYBEK

Istanbul , Turkey
Organizer

Eren
Yücel

Co-organizer