Youth@CAL
x = independently organized TED event

This event occurred on
May 13, 2018
8:00pm - 11:00pm +03
(UTC +3hrs)
Hacı Kadın, 34134 Fatih, İstanbul
Turkey

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Vefa Cad
Vefa Cd. No:41
Hacı Kadın, 34134 Fatih, İstanbul, 34134
Turkey
Event type:
Youth (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Youth@­C­A­L events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Arman Zoghi

Seni en iyi o anlar herhalde! Bir liseli olarak okulun dışına çıkarak kendini geliştirmek, insanlarla tanışmak için yapmadığı kalmadı. Teknoloji ve girişim meraklısı Arman, şimdi okul dışında her türlü workshop, etkinlik, buluşma gerçekleştiren ve bizlere bu harika şansı yaratan @liseliolyeter ‘in co-founder’ı.

Bahri Güngördü

Türk Sanat Müziğini bir grup arkadaşıyla birlikte kurduğu "Bizbize Topluluğu" ile yıllardır başarılı bir şekilde koruyan bir sanatçıdır. Üstelik bu sanatı yurtdışında temsil edip grubuyla birlikte çok güzel etkinlikler düzenliyor.

Dean Hamaida

İyi bir işi ,kendi evi, iyi arkadaşları olmasına rağmen kendini mutlu hissedemeyen Dean Hamaida bir gün her şeyi arkasında bırakarak İngiltere’den ayrılıp dünyayı dolaşmaya başlamış ve bu şekilde mutluluğunu bulmuştur.

Emre Özcan

Her futbolsever çocuğun konsolda oyununu oynarken, evde vazo kırarken belki de istemsizce yaptığı işi, maç sunmayı, profesyonel meslek olarak icra eden Emre Özcan; üniversite seçim döneminden bu sporun medya kısmına geçişine giden serüvenini etkinliğimizde bizlerle paylaştı.

Eray Erdoğan

Robert'ten başlayıp Koç Üniversitesi’nde devam eden yolculuğunda "Girişimcilik" ile tanıştı ve üniversitenin ilk senelerinde kendini tanımak ve ne yapmak istediğini anlamak için her şeyi denemeye karar verdi. Hepimizin de tanıdığı The Coca Cola Company ve Aygaz gibi firmalarda stajlar yaptı. Global Social Venture Competition gibi sosyal girişimcilik yarışmaların bölge temsilciliklerini üstlendi. Türkiye Girişimcilik Vakfı’nın fellowlarından biri olan Eray Erdoğan şuanda kurucusu olduğu Lala Eğitim'de macerasına devam ediyor.

Koray Sevindi

Koray Sevindi, klasik fen lisesi ve İTÜ kombinasyonundan sonra ailenin ve mahallenin gurur duyduğu "mühendis" sıfatından sıyrılmaya cesaret edebilen biri. Sinemada da başarıyı yakalayan Sevindi, yönetmenliğini yaptığı kısa filmleriyle yurt içi ve yurt dışı onlarca ödülün sahibi oldu! Şimdi hikayesini anlatmak için 13 Mayısta Bilim Sanat Vakfında!

Mehmet Fatih Özmısırcı

Galatasaray Lisesi mezunu olan ve halihazırda Galatasaray Üniversitesi’nde okuyan Mehmet Fatih Özmısırcı, daha önce münazara ile uğraşmış olan çoğu öğrencinin bildiği üzere kendisi Türkiye’nin en iyi ve en başarılı münazırlarından! Bir sürü münazara ve en iyi konuşmacı ödülüyle gerçek bir konuşmacı!

Musa Özsoy

Musa Özsoy yani nam-ı değer Gıda Dedektifi! Peki ne mi yapıyor? Tükettiğimiz yüzlerce ürünün etiket analizini yapıp bunları en ince detayına kadar bizlere sunuyor. 2016 yılında sosyal bir proje olarak başladığı bu işe kısa bir süre sonra binlerce destek bularak devam eden sevgili Özsoy şu anda sağlıklı yaşama dair birçok konuya Instagram gibi birçok sosyal medya hesabından değiniyor. Ve Türkiye'nin en hızlı büyüyen sayfalarından biri olarak da dikkatleri üzerine topluyor..

Organizing team

Aslı
Çay

Istanbul, Turkey
Organizer

Aysun
Aslaner

İSTANBUL, Turkey
Co-organizer