SantFeliuLlobregat
x = independently organized TED event

Theme: DEMÀésARA

This event occurred on
September 15, 2018
10:00am - 2:00pm CEST
(UTC +2hrs)
Sant Feliu de Llobregat, Barcelona (ca)
Spain

TEDx SantFeliuLlobregat és un esdeveniment sense ànim de lucre, basat en les xerrades TED, que busca el compartiment de coneixements, idees i experiències. La jornada consta de 6 xerrades de temàtiques diverses, d’uns 18 minuts de durada, impartides per experts en una matèria o personatges que hagin viscut alguna experiència d’interès.

Aquesta diversitat de ponències en un mateix acte comporta una visió del coneixement des d’una visió més àmplia. Tanmateix, les xerrades tenen un eix comú basat en dos pilars: primer, la voluntat de despertar interessos en diferents disciplines; segon, l’adequació de cada ponència als objectius de TEDx SantFeliuLlobregat.

Aquest projecte neix amb la intenció de realitzar-se una vegada al any, tenint la primera edició el 15 de setembre de 2018. L'equip organitzatiu tenim l'objectiu de poder realitzar, com a mínim, una jornada de TEDx SantFeliuLlobregat anual.

TEDx SanFeliuLlobregat
C/ Falguera, 1
Auditori Palau Falguera
Sant Feliu de Llobregat, Barcelona (ca), 08980
Spain
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Sant­Feliu­Llobregat events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Alba Cervera

Computació Quàntica
Graduada en física per la Universitat de Barcelona, després va estudiar el màster d' Astrofísica, Física de Partícules i Cosmologia a la mateixa universitat. Recentment ha guanyat un premi internacional relacionat amb computació quàntica: "Teach Me QISKit", otorgat per l'empresa IBM. Actualment treballa en les propietats de la física d'altes energies, entrellaçament multipartit i computació quàntica al Barcelona Supercomputing Center (BSC).

Guillermo Garcia

Recuperació Medul·lar

Helena Trias

Propietat Col·lectiva

Jordi Martínez

Sequeres i Boscos a Catalunya

Oscar Mateos

Desigualtats i Conflictes a l'Àfrica Subsahariana
És doctor en Relacions Internacionals per la UAB i postgraduat en Cultura de la Pau, ha treballat en la Universitat de Serra Leone (Fourah Bay College) I ha col·laborat amb entitats com Metges Sense Fronteres a Sudan del Sur I Counciliation Resources a Sierra Leone.

Sonia Herrera

El feminisme com a camí cotra l adistopia

Organizing team