CorlaerCollegeED
x = independently organized TED event

Theme: Grenzeloos Leren

This event occurred on
November 22, 2017
Nijkerk, Gelderland
Netherlands

Elke dag proberen we leerlingen uit dat stukje Comfort Zone te halen. Hoe doe je dit? begeleid je dit?

DS Kuyperstraat 6
Nijkerk, Gelderland, 3863 CA
Netherlands
Event type:
Education (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Corlaer­College­E­D events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Camyre de Adelhart Toorop

Schooldirecteur
Camyre heeft haar eigen schoolgeschiedenis gebruikt om haar school te organiseren zoals leren het beste plaats kan vinden. De grens van de basisschool naar de middelbare school is een van de lastigste grenzen voor leerlingen. Camyre heeft hier een einde aan gemaakt met haar Tienerschool

Erben Wennemars

Speedskater en TV analyst
Erben was maar liefst 6 maal wereldkampioen schaatsen. Een sporter vol passie, motivatie en charisma. Erben kan als geen ander zichzelf over een grens heen brengen. Wat is zijn geheim?

Gaby Ghusen

Student
Geboren in Syrie is Gaby op 16 jarige leeftijd gevlucht. Met dank aan zijn ervaringen heeft hij een sterk idee hoe vluchteling kinderen succesvol worden in het Nederlands onderwijs. Gaby ronde dankzij dit idee zonder vertraging zijn VWO af en is nu universitair student en mentor in Delft.

Jeroen Langbroek

schooldirecteur
Gedreven door het idee dat onderwijs anders kan heeft Jeroen Langbroek het roer omgegooid op zijn VMBO school. Zonder curriculum gaan leerlingen toch op weg naar het diploma.

Manon Melkert

Teacher Englisch
Manon is7 jaar docent Engels. In de 7 jaar is haar onderwijs totaal veranderd, schrijft ze haar eigen lesmateriaal en is ze inspirerend docent en ontwikkelaar op de Nieuwste School in Tilburg.

Organizing team

Remon
Brink

Organizer