Krško
x = independently organized TED event

Theme: (In)visible

This event occurred on
November 18, 2017
6:00pm - 8:00pm CET
(UTC +1hr)
Krško, Krško
Slovenia

TEDxKrško - (in)visible is an independently organized TED event, held in Krško, Slovenia.

Flickr tag: TEDxKrško

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
Krško, Krško, 8270
Slovenia
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Krško events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Alenka Černelič Krošelj

Alenka Černelič Krošelj je direktorica Posavskega muzeja Brežice in oktobrska nagrajenka Občine Brežice 2017 za dolgoletno delovanje na področju kulture. Alenka kulturo diha in živi, daje ji kruh in številne recepte priložnosti.

Dominik Černelič

Dominik Černelič je dizajner, programer in podjetnik, ki pozna recept za uspeh in verjame, da je domišljija bolj resnična kot realnost in iz tega mišljenja črpa ideje za svoje ustvarjanje.

Jernej Agrež

Jernej velik del svojega življenja posveča ljudem v stiski. Je doktor znanosti s področja ravnanja ob naravnih nesrečah, koordinator mnogih dobrodelnih akcij in projektov, je vodja kinološkega društva za iskanje, zaščito in reševanje, ki se redno udeležuje iskalnih akcij pogrešanih oseb.

Manca Grubič

Manca Grubič ima dve ljubezni: odbojko in izdelovanje nakita, vendar ji je bila zaradi močne poškodbe kolen odvzeta prva – odbojka. Danes ji nakit predstavlja poklic, prinesel pa ji je tudi mednarodno prepoznavnost.

Matic Kozole

Profesor Šolskega centra Krško-Sevnica, ki se poigrava z idejami uporabe okoljskih danosti za pridobivanje energije. V letu 2016 je s somentorji in dijaki izdelal električni avto, ki za gorivo uporablja elektriko, proizvedeno s pomočjo solarnih celic.

Nina Iskra

Nina Iskra je gimnazijska profesorica angleščine in filozofije. Svojo ustvarjalno dušo hrani s fotografijo in glasbo, delo in usmerjanje mladih pa ji predstavlja pomemben izziv.

Organizing team

Klara
Moškon

Organizer