Amposta
x = independently organized TED event

Theme: Unboxing

This event occurred on
May 5, 2018
4:00pm - 8:00pm CEST
(UTC +2hrs)
Amposta, Tarragona (ca)
Spain

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Lira Ampostina
Av de Santa Bárbara, 35
Amposta, Tarragona (ca), 43870
Spain
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Amposta events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Andreu Belsunces

Sociòleg del disseny i la tecnologia. Investiga en la intersecció entre cultures digitals, noves narratives, pràctiques col·laboratives i innovació social. Col·labora amb universitats com Istituto Europeo di Design, Universitat Oberta de Catalunya o Elisava. És co-fundador de Becoming, un estudi de recerca en escenaris emergents i transformació social. El seu treball ha sigut publicat en diversos diaris, revistes i llibres

Anna Brull

Anna Brull va nèixer a l'Ampolla i actualment viu a Àustria on treballa com a mezzosoprano solista a l'Ópera de Graz. Al juny del 2017 va guanyar el premi com a Millor Artista Revelació d'Àustria per la seva Interpretació de Rosina a l'Òpera del Barber de Sevilla de Gioacchino Rossini. "El poder i la veu expressiva van dirigir Anna Brull com Selysette en un veritable descobriment" Abrecht Thiemann.

Anna Muzychuk

Gran Maestra de Ajedrez nacida en Lviv, Ucrania (28/02/1990) Tricampeona mundial, procedente de una familia de ajedrecistas. Su hermana Mariya fue campeona mundial en el año 2015. Su carrera profesional siempre ha estado ligada a su fidelidad por sus principios y valores, incluso anteponiéndolos a grandes títulos y premios. Anna es una chica con una gran presencia internacional, extrovertida y con facilidad para adaptarse a nuevos entornos. Habla 6 idiomas: ucraniano, inglés, alemán, croata, ruso y esloveno. Actualmente está estudiando español.

Eli Bonfill

Llicenciada en Ciències del Mar a la Universitat d'Alacant amb un Màster Ciències del Mar: Oceanografia i Gestió del Medi Marí, a la Universitat de Barcelona, és Divemaster de busseig i Dive Control Specialist.

Gerard Güell

Gerard Güell Bartrina, nascut a Roses (Girona), Espanya (22/02/1994) cofundador de l’organització EuroTube. El seu objectiu pròxim és poder apropar-nos al Hyperloop, definit com el transport del futur, i així aconseguir conectar països en qüestió de minuts. Perfil cosmopolita ja que tot i créixer a Catalunya, va marxar als Estats Units a estudiar el grau a Purdue University amb una beca de tennis seguit del master a Suissa a École Polytechnique Fédérale de Lausanne. Entre mig, també va treballà com a consultor a USA i UK per a varis projectes, on destaca el desenvolupament dels estadis de la copa del món FIFA de Qatar 2022. Parla 4 idiomes: Català, Castellà, Anglès i Francés i actualment esta estudiant Alemany.

Jordina Torrents

Amb tant sols 26 anys ha estat distingida per la multinacional Google pel seu treball en equips de recerca i capacitat de lideratge amb el premi internacional Women Techmakers.Una enginyera de la URV, en el top 20 de tecnòlogues d'Europa i Orient Mitjà.

Maite Fibla

o-fundadora de Ship2B i Doctora en economia per la URV . Ha col·laborat amb la Universitat de Maastricht i la UPC School, especialitzant-se en desenvolupament del capital humà, competitivitat empresarial i creixement econòmic. L’any 2009 va començar la seva trajectòria professional en l'àmbit de la innovació social impulsant projectes de suport a emprenedors socials des de l'administració pública i a més, forma part de l'equip impulsor de l'Observatori d'ocupació de la URV i l'agència de desenvolupament econòmic Globalleida. Al 2013, juntament amb dos socis més, va crear la Fundació Ship2B, una organització que accelera i inverteix en startups d'alt impacte social i que al 2017 va ser reconeguda per Funcas com la millor acceleradora privada d'Espanya.

Xavier Valbuena

51 años, profesor de ciencias en una escuela de educación secundaria. Licenciado en biología, capitán de yate y máster en comunicación audiovisual. En el año 2000 sufre un accidente de motocicleta a consecuencia del cual pierde su pierna derecha por encima de la rodilla. En la actualidad utiliza una prótesis ortopédica que le permite llevar una vida completamente normal en Vilassar de Mar, pueblo cercano a Barcelona en el que reside junto a su mujer y a sus cuatro hijos. Entre sus principales aficiones destacan el viajar en moto, la navegación, la astronomía y el excursionismo.

Organizing team

Juan
Estelle

Amposta, Spain
Organizer
  • Alex Estelle
    Curation
  • David Romaní
    Curation
  • Irene Espuny
    Production
  • Toni Fernández Rodríguez
    Operations