LleidaSalon
x = independently organized TED event

Theme: 3er TEDxLleidaSalon

This event occurred on
June 1, 2017
7:00pm - 9:00pm CEST
(UTC +2hrs)
Lleida, Lleida (ca)
Spain

"Positivisme o sobreexigència: estem obligats a ser superhumans?"

La Marina Arjó Huguet, llicenciada en Psicologia i Psicopedagogia, diplomada en Educació Social i Psicòloga-Coach acreditada, amb una àmplia experiència en l'atenció a les persones des de diferents àmbits com l'infantil, familiar, social i organitzacional, serà la moderadora d'aquest debat acollidor i crític.
Vivim en una societat de sobreexigència i positivisme on tot sembla que podem aconseguir-ho, però la vida està feta per "superhumans"? Com encaixen en aquest model les catàstrofes, malalties i accidents?

Volem reflexionar i posar damunt la taula diferents conceptes on ens veiem "atrapats" en la societat actual, des de la perspectiva de dos enfocaments filosòfics contemporanis: la modernitat líquida de Zygmunt Bauman i la societat del cansament de Byung-Chul Han. Per què està passant això? Cap a on ens porta? Quin posicionament personal prenem? Som crítics? Ens deixem portar pel moviment social actual?

Hotel zenit
General brito, 21
Lleida, Lleida (ca), 25007
Spain
Event type:
Salon (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Lleida­Salon events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Marina Arjó

Psicóloga y Coach
Marina Arjó Huguet, es llicenciada en Psicologia, en Psicopedagogia, Diplomada en Educació social, Psicòloga- coach acreditada, i certificada en altres formacions com PNL, Intel·ligència emocional, coaching wingwave, etc… Tota la seva carrera professional s’ha orientat en relació a l’atenció a les persones des de diferents àmbits: infantil, familiar, social i organitzacional, així com l’atenció a diferents col·lectius especialment vulnerables: infants en situació de risc, toxicomanies, menors en situació de desemparament, famílies amb dificultats, etc... Gradualment, ha anat buscant respostes a les diferents realitats personals: perquè les persones ens sentim com ens sentim, pensem com ho fem, i com construïm cadascú, una visió particular del món, en funció de la qual, ens desenvolupem en el nostre dia a dia. A partir d’aquí ha anat configurant una concepció del desenvolupament humà i el canvi personal de caràcter global i integratiu entre diferents disciplines des de les quals acomp

Organizing team

Pau
Samo Guerra

Barcelona, Spain
Organizer

Montse
Peraire

Lleida, Spain
Co-organizer
  • Ricard Pons Pes
    Curation
  • Rosa Guardado
    Partnerships/Sponsorship