PiațaVictoriei
x = independently organized TED event

This event occurred on
November 25, 2017
12:00am - 8:00pm EET
(UTC +2hrs)
Timisoara, Timiș
Romania

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Sala Multifunctionala a Consiliului Judetean Timis
Bulevardul Revolutiei 1989, nr 17
Timisoara, Timiș, 300034
Romania
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Piața­Victoriei events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Amalia Gaiță

Fotografiază, cântă și scrie. Ea este Amalia Gaiță, artist vizual și muzician din Timișoara. Stilul ei muzical este unul eclcetic, o fuziune de jazz, soul, funk și rock

Andrei Covatariu

Andrei este Digital Manager și Asistent Executive al CEO-ului Enel România. Din 2017 a devenit membru al Aspen, și totodată este un asociat de cercetare la EPG și liderul Energy Access TF, la FEL-100 (Future Energy Leaders - 100), o comunitate la nivel global care își propune să inspire și să crească viitorii lideri din domeniul energetic.

Andrei Țărnea

Diplomat de carieră, Andrei Țărnea este comisarul general al Sezonului Cultural România-Franța. După studiile efectuate în Europa și SUA el a devenit specialist în relații internaționale, a lucrat în Ministerul de Externe și a condus Institutul Aspen România, un think tank specializat în leadership și politici publice.

Cristina Bălan

Cristina Bălan a fost solista trupelor Impact și ABCD. A început să studieze muzica încă din clasele primare, iar mai târziu s-a înscris la Conservator, dar a renunțat după doi ani. 2012 a fost anul care a marcat sfârșitul proiectului Impact, însă 3 ani mai târziu ea a revenit în forță câștigând cea de-a cincea ediție a emisiunii concurs ”Vocea României”.

Dan Stoian

Arhitect orientat către clădiri cu consum redus de energie și amator pasionat de electronică și fizică, Dan promovează un mod de a construi economisind resursele și cu atenție către natură.

Dana Sarmeș

Dana Sarmeș s-a născut la Cluj-Napoca, trăiește și lucrează la Timișoara. Este lincențiată în Istoria și Teoria Artei și în Filosofie, cu master în Filosofie; Doctor în Arte Vizuale. Este curator independent, scrie cronică de artă, este Editor Șef al Colecției de Artă POINT, este din 2015 director executiv al Asociației Culturale Contrasens Timișoara.

Mario De Mezzo

Mario De Mezzo este unul dintre primii fundraiseri din România. A început în anul 2004 ca manager de strângere de fonduri pentru Habitat for Humanity România.

MC Psihotrop

La numai 19 ani, Psihotrop este unul din cei mai apreciați MC din scena hip-hop-ului underground românesc. Este recunoscut pentru abilitățile sale în materie de freestyle.

Radu Motișan

Pregătit ca și analist programator, Radu a văzut potențialul noilor tehnologii digitale și, folosindu-se de pasiunea pentru electronică, fizică și chimie le-a transpus într-un produs hardware autohton.

Sergio Morariu

Cu o experiență de viață vastă, trecând prin planificarea resurselor de apă şi energie, project management, dezvoltare economică regională sau fotografie, Sergio este unul dintre inițiatorii FISART - Festivalul Internațional de Street Art Timişoara.

Virgil Păunescu

Prof. Dr. Virgil Păunescu este șeful disciplinei de Imunologie în cadrul Universității de Medicina și Farmacie "Victor Babeș" Timișoara, Vice-Președinte al Academiei de Științe Medicale și fondatorul Centrului OncoGen. Prof. Păunescu a realizat primul transplant medular din România, a fost Secretar de Stat în cadrul Ministerului Sănătății, iar în perioada 2006-2014 a fost Consilier Prezidențial pe probleme de sănătate.

Organizing team

Paul
Colcea

Timisoara, Romania
Organizer

Vlad
Gliga

Bucharest, Romania
Co-organizer