Youth@Amsterdam
x = independently organized TED event

Theme: Bringing Ideas Alive

This event occurred on
November 20, 2011
10:00am - 6:00pm CET
(UTC +1hr)
Amsterdam, Noord-Holland
Netherlands

Heb jij een waanzinnig idee dat je de wereld in wilt sturen? Dan ben je hier aan het goede adres! En je zit hier óók goed als je je door goede ideeën wilt laten inspireren. Want op 20 november 2011 organiseren wij voor de tweede keer TEDxYouth Amsterdam. Na het succes van vorig jaar, vindt ook dit jaar TEDxYouth plaats in Science Center Nemo. Jij kunt er bij zijn als je tussen de 12 en 18 jaar bent en een goed idee of een cool project hebt!

We hebben plek voor maximaal 200 deelnemers. Bij TEDxYouth krijg je de kans om je idee of project te delen. TED gaat immers over ‘Ideas Worth Sharing’. Een zetje nodig? Bekijk hier de filmpjes die vorig jaar van de sprekers gemaakt zijn om je te laten inspireren.

Iets voor jou? Meld je dan nu aan met de ‘Aanmeld’ knop boven aan deze pagina. En vertel ons welk goed idee je hebt. De 200 meest bijzondere inzendingen worden beloond met een ticket voor TEDxYouth 2011. En dan zit je dus in de zaal bij het meest inspirerende jongeren event in Nederland! Met 199 andere inspirerende jongeren die een cool idee of talent hebben. Of dat idee al aan het uitvoeren zijn. En je weet natuurlijk hoe dat werkt als je je idee deelt met mensen die enthousiast worden van een goed idee. Dan gaat je idee groeien! Dan breng je je idee tot leven! Het thema van TEDxYouth Amsterdam is dan ook: Bringing Ideas Alive. Breng je idee tot leven en maak je droom waar! Voor 7 november krijg je van ons bericht als je één van de gelukkigen bent die een plekje in de zaal heeft weten te bemachtigen.

Science Center NEMO
Oosterdok 2
Amsterdam, Noord-Holland, 1011 VX
Netherlands
Event type:
Youth (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Youth@­Amsterdam events

Organizing team

Jim
Stolze

Amsterdam, Netherlands
Organizer

Evelyne
Peeters

Amsterdam, Netherlands
Co-organizer
 • Evelyne Peeters
  Program manager
 • Bernice Thijm
  Producer
 • Myrddin Baars
  Sponsoring
 • Atekeh Raisi
  Speaker liaison