ResetSalon
x = independently organized TED event

Theme: Be bold

This event occurred on
June 4, 2016
3:00pm - 5:30pm EEST
(UTC +3hrs)
Istanbul, İstanbul
Turkey

4 speakers will talk about "being bold" in life:
. A student from South Eastern Turkey who has adopted a "strong woman model" for herself and will explain what she had to go through to arrive where she is now.
. A Turkish base jumper who will talk how he deals with his fears and now is planning to travel the world to find the best places for base jumping
. A mural painter who drop out from her job as an architect and decided to do want she was passionate about: painting on walls
. A couple who both decided to realise their of travelling the world and creating

TEDxResetSalon
Silahsor Cad #7
Sisli
Istanbul, İstanbul, 34250
Turkey
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Reset­Salon events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Biz Evde Yokuz

Standart hayat düzenin hayallerine yer bırakmadığını fark eden Duygu Şar ve Bilgehan Çelik, iş ve hayallere ayrılan zamanın dengede olduğu bir hayat kurgusu arayışıyla kariyerlerini bırakıp, BizEvdeYokuz.com’u kurdular. Dünyanın dört bir tarafında, sıra dışı maceraların peşinde yeni bir düzen yarattılar.

Cengiz Koçak

Askeri okul ve ABD Astsubay Akademisi mezuniyetinden sonra, 20 yıl Komanda Tim Komutanlığı, Paraşüt ve Kayak Eğitmenliği, Atlatıcı Eğitmenliği yapan konuşmacımız, emekliliğinden sonra dünyanın çeşitli yerlerinde başarılı atlayışlar, dereceler, rekorlar gerçekleştirmiştir. 5000’den fazla atlayışı olan Cengiz Koçak’ın heyecan dolu yaşamını “Korkunun Diğer Yüzü” başlıklı konuşmasında anlatacak.

Gamze Yalçın

Gamze Yalçın Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinden İç Mimar olarak mezun oldu. İllustrasyon dünyasını iç mimar olarak ççalışırken keşfetti. Halen serbest olarak ilustrasyon ve tasarım projelerinde çalışıyor.

Güler Yıldırım

Harran Üniversitesi’nde lisans öğrencisi. TurkishWIN kampus lideri ve Harran Üniversitesi İş Hayatında Kadın Kulübü Yönetim Kurul Başkanı.

Organizing team

Ali
Ustundag

Istanbul, Turkey
Organizer

Efe
Ersoy

Istanbul, Turkey
Co-organizer