Youth@Amposta
x = independently organized TED event

Theme: What now?

This event occurred on
September 10, 2016
4:00pm - 8:00pm CEST
(UTC +2hrs)
AMPOSTA, Tarragona (ca)
Spain

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Auditori Unió Filharmonica Amposta
Calle Miralles, 4
AMPOSTA, Tarragona (ca), 43870
Spain
Event type:
Youth (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Youth@­Amposta events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Aleu Ayxandri i Takaten Homwong Ayxandri

Traveller
Aleu i Takaten són una parella que es van conèixer a Tailandia desprès que Aleu renuncies a tot el que tenia i s'enamores d'aquella terra i de la seva gent.

Andrea Rabasa Carolina Dickenson

Sport
Andrea: Licenciada en Educacio Infantil i Psicopedagogia. Instructora de kitesurf IKO (International Kitesurfing Organitzation). Cofundadora de KiteSirens (www.KiteSirens.com). Cofundadora de Tribu del Sol. Va treballar dos anys (2012-2014) a Minnesota (EEUU) com a mestra en Educacio Primaria a una escola internacional (Lakes International Language Academy) i despres es va mudar a Barbados on va treballar de mestra a una escola internacional The Codrington School (2014-2016). A mes a mes va treballar com a instructora de kitesurf a Barbados i va fundar KiteSirens. Carolina: Psicóloga y estudios de Biologia y Quimica. Ha treballat en programes escolars de nens en problemes d'aprenetatge, com TDH, autisme y paralisi cerebral. Cofundadora de KiteSirens. Cofundadora de Tribu del Sol.

Anna Blanco

Student

Maria Jacobs

Student
De pare belga i mare catalana, la seva passió és la música, primer el piano, després la guitarra i altres instruments com l’orgue i l’acordió. Té un canal de Youtube amb més de 130.000 visualitzacions. Un dia va descobrir que li encantava posar música a les lletres i així va ser com va començar a compondre cançons. La Maria intenta combinar aquest art de la música amb els estudis. Se sent molt feliç que l’any vinent pugui començar el grau de Fisioteràpia, ja que és un altre dels seus reptes, el món de la ciència. Ciència, música i emocions, una talk diferent que ens farà pensar, ballar i emocionar-nos.

Ricard Borrull

Student
Graduat en Enginyeria Informàtica per la Universitat Rovira i Virgili – Escola Tècnica Superior d’Enginyeria. Llenguatges de programació C, C#, Java, Java per Android, ARM, Phyton, Sistemes en Bash, llenguatge Groovy, javaScript per entorn web, llenguatge PaperJs per entorn web, llenguatge JQuery, HTML5, PHP, Base de Dades i manipulació JSON, manipulació en CSS, entorn Git, Base de Dades MySQL, Unity.  Ha desenvol·lupat un joc interactiu BCI basat en biosensors cerebrals de baix cost per persones amb paràlisi cerebral.

Victor Miralles

Teacher
Graduat en Treball Social i actualment treballant en menors en un Centre d'Acollida Especial. Esportista desde els 14 anys desprès d’una llarga lesió va descobrir un altra manera de còrrer, més natural i menys lesiva.

Organizing team

Juan
Estelle

Amposta, Spain
Organizer

Alex
Estelle

Amposta, Spain
Co-organizer
  • Ashley Rillo Albert
    Curation
  • Irene Espuny
    Production
  • Toni Fernández Rodríguez
    Marketing/Communications