Youth@Kolmikulma
x = independently organized TED event

This event occurred on
January 28, 2016
1:00pm - 5:00pm EET
(UTC +2hrs)
Helsinki, Uusimaa
Finland

The second TEDxYouth ever organized in Finland, TEDxYouth@Kolmikulma offers different perspectives on fear and courage and on the multiple ways to follow your passion. The speakers consist of a diverse group of young talents ranging from a supermodel to an award-winning researcher.

Gloria
Pieni Roobertinkatu 12
Helsinki, Uusimaa, 00120
Finland
Event type:
Youth (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Youth@­Kolmikulma events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Helmi Korhonen

Helmi Korhonen on lukiolainen, joka on luonut opiskelukavereidensa kanssa Etelä-Tapiolan lukioon aivan uudenlaisen kurssin, Incubatorin. Incubator mahdollistaa opiskelijoiden erilaisten tietojen ja taitojen yhdistämisen ja auttaa jokaista löytämään omat intohimonsa.

Henrietta Kekäläinen

Henrietta Kekäläinen is a technology enthusiast and a successful entrepreneur whose company Mehackit brings courses about robotics, electronics and programming to high schools all around Finland. Recognized as a Global Shaper of the World Economic Forum, Kekäläinen has an exceptional view of the direction our world is heading to.

Henriikka Simojoki

Sosiaalisen median ammattilainen Henriikka Simojoki kirjoittaa suuren suosion saanutta Aamukahvilla-lifestyleblogia ja työskentelee viestintäkonsulttina. Oli kyseessä sitten tyyli, matkustus tai kulttuuri, Henriikalle mikään elämän osa-alue ei ole vieras.

Jonne Valtonen

Jonne Valtonen on pelimusiikin alalla mainetta niittänyt säveltäjä. Säveltämisen lisäksi Valtonen on sovittanut peleistä kuten Final Fantasy, Super Mario Bros ja Metal Gear Solid konsertteja, joita on esitetty ympäri maailman.

Katri Saarikivi

Katri Saarikivi is a scientist who works at the Cognitive Brain Research Unit of the University of Helsinki and concentrates on the brain functions behind learning and interaction. Winner of the Helsinki Challenge competition for best new scientific innovations, Saarikivi develops completely new techniques for digitalising emotions and transmitting them online.

Melissa Heikkilä

Melissa Heikkilä on toimittajalupaus, joka on nuoresta iästään huolimatta luonut näkyvän uran mediakentällä. Journalismia opiskeleva Heikkilä kohtaa mediamaailman murroksen aitiopaikalta ja on mukana muokkaamassa sitä, mitä toimittajat tulevaisuudessa tekevät.

Mikko Kuitunen

Mikko Kuitunen on on uuden ajan yrittäjä, joka johtaa perustamaansa Vincit-ohjelmistoyritystä. Kuitunen luottaa työntekijöihinsä, ja se tuottaa tulosta: Vincit on valittu useampaan otteeseen Suomen parhaaksi työpaikaksi.

Pekka Hyysalo

Pekka Hyysalo is a former freestyle skier who was heading to the top, until a serious accident changed his life in 2010. Instead of giving up, Hyysalo has made an amazing recovery and now runs a campaign to help other athletes with head injury.

Tuomas Peltomäki

Tuomas Peltomäki luotsaa suuren suosion saanutta Uutisraportti-satiiriohjelmaa ja työskentelee toimittajana Helsingin Sanomissa. Peltomäki on erikoistunut ennen kaikkea yhteiskunnallisiin teemoihin, ja olikin kirjoituksillaan paljastamassa suomalaisen politiikan vaalirahoitusvyyhtiä muutama vuosi sitten.

Viola Wallenius

Viola Wallenius otti lukion jälkeen itselleen hieman erilaisen projektin: hän perusti yhdistyksen, joka rakentaa lastenkotia Keniaan. Wallenius on konkreettinen maailmanparantaja, joka todella tietää, mitä asioiden muuttamiseksi voi tehdä.

Organizing team

Otso
Salvi

Organizer