Youth@KJG
x = independently organized TED event

Theme: Beyond The Limit

This event occurred on
February 20, 2015
10:00am - 6:00pm EET
(UTC +2hrs)
Kaunas, Kauno Apskritis
Lithuania

TEDxYouth@KJG is about stepping out of your comfort zone and discovering new ideas, possibilities, chances. Thinking out of the box and reaching things you desire is the power, that leads you to a happy life.

Rotuses aikste 9
Kaunas, Kauno Apskritis, 44280
Lithuania
Event type:
Youth (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Youth@­K­J­G events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Aivaras Lileika

Ilgametis London Metropolitan universiteto informatikos ir multimedijos technologijų fakulteto paskaitininkas, nepriklausomas istorijos tyrėjas.

Bronislovas Burgis

Nenuilstantis pedagogas, atsiduodantis visų amžiaus grupių mokinių švietimui, pirmosios universitetinės ir vienos geriausių Lietuvos gimnazijų direktorius bei švietimo tradicijų puoselėtojas. B. Burgis taip pat yra išleidęs keletą knygų savo žingeidumui nuraminti.

Grantas Pažėra

Charizmatiškas ir aktyvus mentorystės, verslo kalbų ir koučinimo seminarų veteranas, savęs pažinimo profesionalas, asociacijos “Vieningas Kaunas”, Kauno miesto savivaldybės etikos komisijos narys bei neurolingvistinio programavimo klubo Kaune įkūrėjas.

Indrė Maršantaitė

Informalaus ugdymo metodas, skatinantis tarpusavio supratima, toleranciją ir pagarbą žmogaus teisėms. Gyvoji biblioteka, kuriai Indrė atstovauja, sudaryta iš gyvųjų knygų, bibliotekininkų ir skaitytojų.

Jolita Vaitkutė

“Mamos savo vaikams dažnai sako: “Nežaisk su maistu!”, bet gal dabar leis kūrybiškai pažaisti su sriuba ar kotletu”? Portretų iš maisto produktų bei drabužių grafikos autorė, “reaktyvių” spalvų iliustratorė.

Julius Pauliukevičius

Abiturientai, istorijos egzaminą pakeitę realiais gyvenimo iššūkiais tik pabaigę mokyklą. Julius ir Simas - “GoHisto” programos, istorijos korepetitorių paslaugą atveriančios duris visiem ir visur egzaminui besiruošiantiems mokiniams, autoria

Lukas Alijošius

KTU gimnazijos absolventas bei “ASSIST” programos dalyvis, generalinis teminių rūbų parduotuvės “School-Proud” direktorius, atsakingas už lėšų rinkimą projekte “Peak Time 2014”.

Matas Navickas

Jaunas smalsuolis, įsirengęs laboratoriją rūsyje - “Lietuvos garbė” nominacijos laimėtojas, Europos Sąjungos jaunųjų mokslininkų konkurso prizininkas, nacionalinio “Jaunųjų mokslininkų” konkurso laimėtojas, “Cafe Scientifique” projekto dalyvis.

Paulius Juška

Į pasaulį žiūrintis inžinieriaus akimis vaikinas didžiąją laiko dalį skiria psichologijos ir įvairių technologijų pažinimui, projektavimui, 3D spausdintuvo tobulinimui. Pauliui itin smagu jausti galimybių ribas, todėl jis turi užsibrėžtą tikslą dalyvauti maratonuose.

Simas Jaskutėlis

Organizing team

Justas
Janonis

Co-organizer