BogaziciUniversity
x = independently organized TED event

This event occurred on
May 9, 2014
10:00am - 4:00pm EEST
(UTC +3hrs)
Istanbul, İstanbul
Turkey

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Ibrahim Bodur Auditorium, Bogazici University
Bogazici University, Rumeli Hisarı Mh. Istanbul
Natuk Birkan Binasi, Ibrahim Bodur Oditoryumu
Istanbul, İstanbul, 34470
Turkey
Event type:
University (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Bogazici­University events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Başak Doğan

1989 doğumlu Başak Doğan, Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümü mezunudur ve yüksek lisansını da aynı bölümde müzik felsefesi üzerine yapmıştır. Tez konusu "Müzikal Deneyim: Müzikal Süreç, Duygu ve Anlam" olan Başak Doğan, sayısız koroda söylemiş, festivallere katılmış ve şeflik eğitimi almıştır. Boğaziçi Kadınlar Korosu'nu kurmuş ve üç sene boyunca BÜMK Caz Korosu'nu yönetmiştir. Bunun yanı sıra, iki sene boyunca KoroFest koordinatörlüğünü üstlenmiştir. Şimdilerde ise kendi kurduğu Chroma's çatısı altında birleşen bir yetişkin, bir de çocuk korosunun şefliğini yapmaktadır. Akademik hayatına ise "müzikte disonans" üzerinde doktora yaparak devam etmek istemektedir.

Mertkan Yılmazer

Müzisyen ve besteci Mertkan Yılmazer, bireysel projelerinin yanı sıra Doğa İçin Çal projesinde yer almayı sürdürmektedir.

Özgür Salur

Selen Gülün

Berklee'de caz kompozisyon bölümünden özel başarı derecesiyle mezun olan besteci, piyanist ve vokalist Selen Gülün, aynı zamanda İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'nde eğitim görevlisi olarak çalışmaktadır.

Sinan Uğurdağ

Öğrenci konuşmacılarımızdan bir diğeri olan Sinan Uğurdağ, SAE mezunu. Bir yandan Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölümü'nde eğitimine devam ederken diğer yandan SinanU sahne adıyla bestelerini ve projelerini hayata geçiriyor.

Tolga Tüzün

Organizing team

Ezgi
İnce

Istanbul, Turkey
Organizer

Merisa
Şahin

Istanbul, Turkey
Co-organizer
  • Baturay Çalcı
    Programme Coordinator
  • Birce Gökalp
    Speakers' Coordinator
  • Atakan Tatar
    Budget & Sponsorship
  • Hazal Tokatlıoğlu
    Art & Design
  • Mehmet Barış Kumkumoğlu
    Public Relations & Media
  • Zeynep Dişbudak
    Speakers' Coordinator