Stefon Harris

Стефон Харис: Не постојат грешки на бината

653,193 views • 13:11
Subtitles in 30 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Што претставува грешката? Демонстрирајќи низ примери со неговиот импровизациски Џез квартет, Стефон Харис ни осветлува една длабока вистина: многу од однесувањата ги восприемаме како грешки, само поради тоа што не реагираме соодветно кон истите.

About the speaker
Stefon Harris · Jazz vibraphonist

Stefon Harris plays the vibraphone — and leads a jazz ensemble with a collaborative sound built on collective inspiration.

Stefon Harris plays the vibraphone — and leads a jazz ensemble with a collaborative sound built on collective inspiration.