Mikko Hypponen:
Si NSA ka tradhëtuar besimin e botës - është koha për veprim

TEDxBrussels · 19:18 · Filmed Oct 2013
Watch next...
Alessandro Acquisti: What will a future without secrets look like?
arrow

Share this idea

1,514,758
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Ngjarjet e fundit kanë nxjerrë në pah, nënvizuar dhe theksuar faktin se Shtetet e Bashkuara operojnë një mbikqyrje të përgjithshme mbi të gjithë të huajt të dhënat e të cilëve kalojnë nëpër organizma amerikane- nëse janë apo jo të dyshuar për keqbërje. Kjo do të thotë se në thelb çdo përdorues i internetit jashtë Shteteve të Bashkuara është i përgjuar, thotë Mikko Hypponen. Një fjalim i rëndësishëm i kombinuar me një lutje: të gjenden alternativa ndaj përdorimit të kompanive amerikane për të përmbushur nevojat globale për informacion.

Cybersecurity expert
As computer access expands, Mikko Hypponen asks: What's the next killer virus, and will the world be able to cope with it? And also: How can we protect digital privacy in the age of government surveillance? Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxBrussels, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

514 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.