Almere
x = independently organized TED event

Theme: New Town; inspire, connect, act!

This event occurred on
April 12, 2013
2:00pm - 5:30pm UTC
(UTC +0hrs)
Almere
Netherlands

This is the first local TEDxAlmere. Our event will host 100 participants. The theme is 'New Town; inspire, connect, act!' We selected local speakers with inspiring stories that relate to our town. The regional broadcast station Omroep Flevoland will register and webcast the event. Our city mayor opens this first TEDxAlmere.

Schouwburg Almere
Esplenade 10
Almere, 1315 TA
Netherlands
See more ­T­E­Dx­Almere events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Mardjan Seighali

Mardjan Seighali (1964) heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd in het maatschappelijk veld. Eerder werkte zij als (adjunct)directeur voor de Stichting Erfgoed Nederland en vervulde zij diverse functies bij de Reclassering en binnen organisaties voor Jeugdzorg.

Rob Overman

Rob Overman is mede-initiatiefnemer en is één van de kopstukken uit de Europese klassieke muziekscene. Hij fungeert tevens als programmadirecteur.

Jörgen Raymann

In de loop der jaren heeft Jorgen zich ontwikkeld als een veelgevraagd motivational speaker. De persoonlijke ontwikkeling, evenals de ontwikkeling als bedrijf of groep, staat centraal. Jorgen gebruikt hiervoor zijn Hi5 die als kompas richting geeft en houvast biedt om een bepaald doel te bereiken. Passie, focus, overzicht, betrouwbaarheid en kennis zijn de keywords en dit is op alles toepasbaar. Jorgen spreekt regelmatig op scholen en universiteiten, bij bedrijven en op symposia. Zijn speeches worden ervaren als een verhaal om nooit te vergeten; inspirerend, humorvol en to the point.

Ton Theunis

Ton Theunis werd geboren op 14 augustus 1959 in Deventer. Vanaf 1985 vervulde Theunis meerdere functies als ambtenaar voor het Ministerie van Justitie, zoals gevangenbewaarder in de Bijlmerbajes en medewerker van het Bureau Slachtofferhulp in Huizen. In 1994 werd hij griffier op de arrondissements- rechtbank in Amsterdam

At Kasbergen

Directeur/leerkracht van speciaal onderwijs De Bongerd in Almere.

Organizing team

Hans
Ruinemans

Almere, Netherlands
Organizer
  • Lisa Lindemulder
    Event assistant
  • Alexander Jukhoo
    Technical assistant
  • Linda Graanoogst
    PR and Press