Reus
x = independently organized TED event

This event occurred on
November 8, 2012
REUS
Spain

L’equip d’organitzadors som gent que ens uneixen algunes coses, l’aposta vital per la societat digital, la cultura 2.0, la mirada crítica a la societat i al nostre territori, i sobre tot, entendre que calen idees, idees per a un món millor.
Tot això fet des del positivisme i amb moltes ganes d’aprendre coses, ja que aprendre vol dir progressar, vol dir tenir capacitat de fer les coses millor, vol dir tenir eines per a construir aquest món millor que tants i tants somniem.
Vivim temps difícils, la crisi econòmica passa factura a la societat, i ho fa sovint de manera cruel. Sabem que no hi ha remeis miraculosos contra la crisi, ho sabem prou bé. Però també sabem que quedar-se quiets, lamentar-nos, no voler afrontar el repte del futur més immediat de cara i amb tota la valentia de què siguem capaços, és un greu error. Per això volem aportar un punt d’optimisme, d’il·lusió, de ganes de treballar per a ser millors individualment i col·lectiva. Per això hem organitzat aquest TEDxReus, que partint de la base de la filosofia TED, estesa arreu del planeta i que parteix d’aquest concepte elemental de Tecnologia, emprenedoria, disseny, cultura,… idees per un món millor, volem que ens faci pensar, que ens obligui a reflexionar, que ens permeti aprendre.
Teniu en aquesta web (tedxreus.com)tota la informació possible. Per ser el primer cop que organitzem un esdeveniment TED només podem fer-ho per a 100 persones. Sabem que és una quantitat una mica justa, perquè el programa que us presentem, ens permetria aspirar a molta més gent. Però hem d’anar pas a pas, i el primer és fer que aquesta primera edició del TEDxReus sigui un gran èxit. Segur que després vindrà la segona, i la tercera, i la quarta,… Dependrà de tots vosaltres.
Us recomanem que sigueu curiosos, que vulgueu descobrir amb nosaltres què és això del TED i de què va aquesta filosofia. De perquè hem triat el lema #de9lluirà per al TEDxReus. De quins ponents ens acompanyaran,… Tot això ho trobareu a www.tedxreus.com. Tot això i molt més!

Pavelló dels Distingits Institut Pere Mata
Carretera de l'Institut Pere Mata, 1
REUS, 43206
Spain
See more ­T­E­Dx­Reus events

Organizing team

Ernest
Benach

Reus, Spain
Organizer
 • Xavier Menduiña
  Organisation
 • Xavier Plana
  Public relations
 • Bernardette Farriol
  Processes
 • Agustí Becerra
  Processes