FlandersSalon
x = independently organized TED event

This event occurred on
August 9, 2011
10:00pm - 11:59pm CEST
(UTC +2hrs)
Antwerp
Belgium

TEDxFlanders Salon_Zomerfabriek
Over spelen.

Beste TEDfans,
Op 9 augustus zal er een speciale zomer-editie plaatsvinden van de TEDxFlanders Salon en wel in de Zomerfabriek, de toffe zomerclub van de Zomer van Antwerpen op de verlaten gasfabriek achter station Antwerpen-Oost/Draakplaats​.
Na enkele geslaagde edities van de TEDxFlanders Salon in de Kleine Hedonist leek het ons leuk een buiten-editie op groot scherm te doen. We hebben een speciaal speels zomerprogramma voor jullie klaarstaan. Spelen is niet zomaar fun, spelen is 'serious business'. Als je de wereld tegemoet treedt vanuit spel, blijken er plots onverwachte openingen en routes te zijn. Dus maak je hoofd vrij, laat je inspireren door mooie voorbeelden en speel met ons mee!
Het wordt opnieuw een interactieve avond met veel gelegenheid om kennis te maken met nieuwe mensen en ideeën. Wij wensen je alvast een zomer vol spel.

Programma

22u03 Welkom + speelse kennismaking
22u10 Filmpje TED
22u34 Speelse nabespreking
22u54 Filmpje TED
23u20 Speelse nabespreking en afronding

De TEDxFlanders Salon is een programma van de Antwerpse TEDx groep, die de principes en inspiratie van TED.com ideas worth spreading' naar Antwerpen brengt. Op TEDxFlanders Salons worden boeiende onderwerpen geëxploreerd. TEDxFlanders Salons zijn interactief. Deze salon-edities vinden meerdere keren per jaar plaats zodat er een echte Antwerpse TEDx gemeenschap kan groeien. We vertrekken met een korte kadering van het onderwerp en kijken dan samen naar een of twee interessante TED-talks. Daarna gaan we samen het onderwerp onderzoeken vanuit de stellingen van de TED-talks aangevuld met eigen ideeën, stellingen, meningen en inzichten. De begeleiding is in handen van TED-fans Dette Van Zeeland en Cyriel Kortleven.

Zomerfabriek
Minkelersstraat
Antwerp, 2018
Belgium
See more ­T­E­Dx­Flanders­Salon events

Organizing team

Christophe
Cop

Antwerpen, Belgium
Organizer
  • Dette van Zeeland
    Organiser
  • Cyriel Kortleven
    Facilitator