Zlín
x = independently organized TED event

Theme: Na plný plyn

This event occurred on
October 15, 2016
1:00pm - 10:00pm CEST
(UTC +2hrs)
Zlín, Zlínský kraj
Czech Republic

Proč na plný plyn? Maximum je fenomén, o kterém je třeba mluvit.

TEDxZlín 2016
Hotel Baltaci Atrium, Lešetín II 651
Zlín, Zlínský kraj, 760 01
Czech Republic
See more ­T­E­Dx­Zlín events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Jan Charouz

Honza vyrůstal v Praze, v Londýně i na Floridě. Od sedmi let závodí – třeba na motorkách, v autech a ve formulích, takže o jízdě "na plný plyn" může mluvit opravdu zasvěceně. Uvažuje startupově a rád zkouší nové věci – komentuje závody v televizi, rozjíždí vlastní byznysy, lusknutím prstu se z něj stal šéfkuchař.

Jiří Stodůlka

Jiří Stodůlka vystudoval Fakultu managementu a ekonomiky na UTB a už při studiu začal pracovat pro společnost NWT. Nejprve měl na starost rozjezd pobočky ve Zlíně, pak vedl obchodní, servisní a elektromontážní divizi.

Julius Lukeš

Profesor Julius Lukeš je přední světová kapacita v oboru parazitologie. Před čtyřmi lety usedl na šéfovskou židli Parazitologického ústavu v Biologickém centru v Českých Budějovicích, většinu času ale tráví v laboratoři nebo na cestách.

Kazma Kazmitch

Kamil Bartošek se narodil v Kroměříži a proslavil se jako moderátor a producent One man show. Kazma snad nepotřebuje další komentář

Marek Rosa

Marek Rosa začínal programováním informačních systémů pro leasingové společnosti. V roce 2010 rozjel Keen Software House, studio na vývoj počítačových her – třeba Miner Wars, Space Engineers a Medieval Engineers. Minulý rok založil společnost GoodAI, která hledá způsob, jak vyvinout software schopný vyrovnat se svou flexibilitou a schopnostmi lidskému mozku. Ano, Marek Rosa vyvíjí univerzitální umělou inteligenci - a je v tomto oboru absolutní světovou špičkou.

Olga Lounová

O Olze už asi slyšel každý - nejčastěji jako o zpěvačce, skladatelce a herečce. Zazpívala si s Karlem Gottem i s Xindlem X, hrála ve filmech jako je Román pro ženy nebo Blade II a seriálech jako Vyprávěj nebo Ranč U Zelené sedmy. Jenže málokdo ví, že showbusiness jí nestačí. Olga jezdí rallye.

Petr Skondrojanis

Petr Skondrojanis se už přes 23 let profesionálně pohybuje v HR. Neustále řeší, co je to firemní kultura a jaký má vliv na lidi - proto nedávno založil firmu COCUMA, která ukazuje firmy takové, jaké doopravdy jsou. Kromě toho je vášnivým milovníkem automobilů Mini Cooper - a při řízení jednoho krasavce často jezdí "Na plný plyn".

Petr Slavík

Petr Slavík je ze Starého Města u Uherského Hradiště, ale lítá po světě – je totiž dvorní fotograf českého biatlonového týmu. Provází je celou sezonu, je autorem vtipných videí, která baví nejen české biatlonové fanoušky. S týmem je prakticky neustále, většinou 3 týdny na závodech a pak týden doma na regeneraci. Jo a taky fotí třeba Světový pohár horských kol. A přitom ho sledování sportu vlastně nebaví.

Tereza Reková

Tereza je dokumentaristka a studentka Brněnské JAMU. I přesto, že má teprve 24 let, održela za svou tvorbu už několik ocenění a nominací jak na českých, tak na zahraničních festivalech.

Organizing team

Monika
Zábojníková

Zlin, Czech Republic
Organizer

Jakub Jan
Kučera

Zlin, Czech Republic
Co-organizer
  • Adam Rek
    Production