Cluj
x = independently organized TED event

Theme: Social Change

This event occurred on
March 25, 2011
6:30pm - 9:00pm EET
(UTC +2hrs)
Cluj-Napoca
Romania

Stop cadru! TEDx Social Change

Cu toate că pentru mulți dintre membrii echipei nu este primul eveniment pe care îl organizează (o parte aveau chiar experiența a două conferințe din categoria TEDx) trebuie să recunoaștem că am avut și de data aceasta emoții. Genul acesta de reacții afective sunt un semn bun de fiecare dată, iar pentru noi era mărturia clară că am încercat să facem totul la standardele pe care TEDx le impune.

Din punctul nostru de vedere, evenimentul a fost excelent. Am reușit să aducem zâmbete pe fețele voastre, să vă ajutăm cu câteva idei care merită răspândite și mai mult decât atât, cred că am reușit să ridicăm câteva semne de întrebare. Întrebări bune, cum spunea domnul Dâncu.

Am urmărit două TED Talks: Geoff Mulgan: Post-crash, investing in a better world și David Brooks: The social animal, discursuri care au pregătit intervențiile speakerilor invitați. Domnul Vasile Dâncu a venit cu o serie de date statistice de la Institutul Român pentru Evaluare și Strategie, iar Hedi Hoka s-a folosit de ultimele descoperiri în domeniul neuropsihologiei pentru a ne aduce mai aproape de oamenii din jurul nostru. Nu o să scriu prea multe despre prezentări pentru că în curând echipa Trilulilu și EvoDesign le vor face disponibile publicului larg.

Vrem să mulțumim participanților, echipei de la Braintuitive, Marty Restaurants și Starbucks Cluj-Napoca, Okian, IRES pentru cartea domnului Dâncu din ”Goodie box”, Trilulilu și EvoDesign, MAD3 și EvenimenteînCluj, I Love Cluj și OrașulCluj.ro. Îi salutăm cu drag și pe bloggerii care ne-au susținut și ne-au tras de ureche atunci când a fost cazul. Mulțumim și voluntarilor de la CCDD (Clubul Cetatenilor cu Drepruri Depline) pentru ajutorul în amenajarea sălii și organizarea
evenimentului.

Au scris despre eveniment: Daniel Rus, Cristian Gog și MAD3 (listă în completare, vă rugăm să ne lăsați un comment ca să vă trecem aici).

Așadar, vă invităm să fiți la curent cu noutățile pe Twitter și Facebook, surprizele nu se opresc aici! Cred că e timpul pentru câteva aplauze !

Turnul Croitorilor
Cluj-Napoca, 400400
Romania
See more ­T­E­Dx­Cluj events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Hedi Hoka

Hedi Hoka este doctor în psihologie și profesionist independent în domeniul coaching-ului pentru leadership. Grație experienței dobândite atât în practica coaching-ului, cât și în dezvoltarea coaching-ului ca domeniu de cercetare, Hedi Hoka propune o abordare unică a cunoștințelor și teoriei, cu aplicare practică profesională și personală. Coach experimentat, specializat în leadership, stimularea creativității și inovării antreprenoriale, educație antrenorială, precum și dezvoltare personală, face parte și din Catedra de Psihologie Aplicată din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Board Executive la o fundație și Vicepreședinte în Consiliul de Administrație al unei alte organizații listate la BVB.

Vasile Dancu

Vasile Dâncu este sociolog, prof. univ. dr. la Universitatea din București și Universitatea Babeș-Bolyai. Președinte IRES 2004 – 2008, membru al Comisiei pentru cultură, artă şi mijloace de informare în masă 2005 – 2007, observator și deputat în Parlamentul European, membru al Comisiei pentru Dezvoltare Regională, Fost ministru in Ministerul Informaţiilor Publice în Guvernul României.

Organizing team

Cristian
Dascalu

Cluj Napoca In Transylvania, Romania
Organizer
 • Alexandra Craciun
  Communication Coordinator
 • Tudor Hossu
  Logistics Coordinator
 • Raluca Vontea
  Guests Coordinator
 • Alina Crancau
  Social Media Coordinator
 • Paula Tonea
  Speaker Liason
 • Paul Bucovesan
  Graphic Artist
 • Bogdan Colceriu
  Marketing Consultant
 • Adrian Rusu
  Web Creative
 • Andrei Mutu
  Social Engager