Manresa
x = independently organized TED event

Theme: Espejos

This event occurred on
May 22, 2015
11:30am - 5:00pm CEST
(UTC +2hrs)
Manresa, Barcelona (ca)
Spain

Espejos, una ventana al mundo que conocemos o desconocemos.

Kursaal
Passeig Pere
Manresa, Barcelona (ca), 08243
Spain
See more ­T­E­Dx­Manresa events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Carles Parellada

Carles Parellada Enrich, ha treballat com a mestre i psicomotricista durant molts anys, així com també amb l’equip d’infantil i primària de l’ICE de la UAB, organitzant activitats de formació per a mestres en actius, alhora que donava classes a la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB.

Elisabet Pedrosa

Elisabet Pedrosa és llicenciada en Periodisme i Màster en Relacions Internacionals pel CIDOB. A l’escriptora Elisabet Pedrosa fa un any se li va morir la filla, la Gina, d’11 anys (2002-2014), després d’una llarga i cruel malaltia.

Francesc Granja

Em dic Francesc Granja, tinc 53 anys i sóc llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE. Durant diversos anys vaig treballar com a executiu a Kellogg’s, però una tarda de maig de 1994, mentre desenvolupava la meva tasca a Portugal com a Cap de Màrqueting i Vendes, vaig tenir un gravíssim accident de cotxe que em va causar una tetraplegia.

Genís Sinca

Genís Sinca (Manresa, 1970), és llicenciat en Ciències de la Informació (UAB), i abans d’atrevir-se a signar com a escriptor ha estat col.laborador habitual en diaris de tirada nacional, corresponsal a Itàlia, escriptor de biografies i d’altres llibres de no-ficció, com La providència es diu Paco (biografia de Francesc Candel), o Vida secreta dels nostres metges.

Guillem Roma

Guillem Roma (Manlleu 1984) estudia música des dels 6 anys, piano fins a grau mitjà, i també saxo i guitarra. Paral·lelament cursa la carrera de Comunicació Audiovisual a la UAB. Debuta el 2007 amb el seu primer disc “Secret Place” (Afònic 2007), amb el que només fa tres concerts de presentació abans de marxar a Cuba, on estudia cine (documental i guió) i on amplia els seu coneixements musicals. Més tard viatja a Mèxic, on viu durant tres anys treballant en projectes televisius.

Jordi Molins

Jordi Molins és físic d’altes energies, postgrau en finances quantitatives per la UPC, Executive MBA per INSEAD i certificat CAIA.

Marc Fernàndez

En Marc Fernàndez és un manresà inquiet del 78. Llicenciat amb Ciències Ambientals per la UAB, va complementar la seva formació amb un EMBA a la Salle Business School, i disposa d’altres màsters en l’àmbit de la gestió empresarial (Direcció Econòmico-Financera, Gestió de la Qualitat a l’empresa i Seguretat Laboral)

Pax Dettoni

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública, en Antropologia Social i Cultural, en Ciències Empresarials, Màster en Desenvolupament Rural Sostenible i Màster en Estudis Teatrals. Durant més de 10 anys va dedicar la seva carrera professional a la cooperació internacional per al desenvolupament humà i social.

Rosa Maria Alonso

És Llicenciada en Filologia Anglogermanica i Dret per la Universitat de Barcelona i te un Master en Economia Internacional i Estudis Europeus i un Doctorat en Relacions Internacionals per la Johns Hopkins University.

Organizing team

Núria
Cabrera Pla

Manresa, Spain
Organizer
  • Esteve Pintó
    Organitzador
  • Valentí Oviedo
    Organitzador
  • Carlota Riera
    Organitzador
  • Natxo Tarrés
    Organitzador
  • Jaume Ferrer
    Organitzador