Joe Kowan :
Si e mposhta frikën për skenën

TED@State Street Boston · 8:03 · Filmed Nov 2013
Watch next...
Phil Hansen: Embrace the shake
arrow

Share this idea

2,242,910
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Ndjesia e frikës njerëzore na ka shërbyer mirë si qënie të vogla, duke na dhënë një përqëndrim të saktë për të shmangur vrasjen nga kafshet e tjera. Por nuk duket kaq perfekte, kur e njëjta ndiesi e frikes shfaqet përpara 20 fansave të musikës folk në një mbrëmje të Marte të muzikës live. Duart djersiten dhe dridhen, shikimi turbullohet dhe truri të thotë VRAPO: është frika ndaj skenës. Në këtë fjalim të shkurtër dhe melodioz, Joe Kowan tregon se si e mposhti atë.

Musician and graphic designer
By day he's a graphic designer, and by night Joe Kowan is a quirky folk singer-songwriter. Full bio
This talk was presented at a TED Institute event given in partnership with State Street. TED editors featured it among our selections on the home page. Read more about the TED Institute.

Discuss

120 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.