Jody Williams:
Jody Williams: Një vizion realist për paqen në botë

TEDWomen 2010 · 10:52 · Filmed Dec 2010
Watch next...
His Holiness the Karmapa: The technology of the heart
arrow

Share this idea

643,280
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Fituesja e çmimit Nobel për Paqe, Jody Williams, sjell dashuri pa kompromis për ëndrrën e paqes në botë, me vështrimin e saj të mprehtë në lidhje me atë se çfarë do të thotë fjala "paqe". Ajo po ashtu sjell tregime të thella në lidhje me ata që i dedikohen mundimit kreativ dhe sakrificës për paqe.

Nobel peace laureate
Jody Williams won a Nobel Peace Prize for her efforts to eradicate landmines. Now she’s teaming up with five other female peace laureates to empower women to fight violence, injustice and inequality. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

205 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.