Bill Doyle:
Bill Doyle: Shërimi i kancerit me fusha elektrike

TEDMED 2011 · 15:35 · Filmed Oct 2011
Watch next...
Deborah Rhodes: A test that finds 3x more breast tumors, and why it's not available to you
arrow

Share this idea

539,493
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Operacioni, kemoterapia dhe radiacioni janë metodat më të njohura për shërimin e tumorit. Në TEDMED, Bill Doyle prezanton një mënyrë të re të quajtur Trajtimi i Tumorit me Fusha, në të cilin përdoren fushat elektrike për ta ndërprerë shumimin e qelizave te kancerit. Ende është në fillim — dhe përdoret vetëm për disa lloje të caktuara të kancerit — trajtimi vjen me një benefit shumë të madh: kualitetin e jetës.

Engineer
With his company Novocure, Bill Doyle works to bring breakthrough medical technologies to doctors and patients. Full bio
This video was produced by TEDMED. TED's editors featured it among our daily selections on the home page.

Discuss

188 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.