Ryan Merkley:
Ryan Merkley: Video në internet - me shënime, e ripunuar dhe kërcyese

TEDGlobal 2012 · 4:25 · Filmed Jun 2012
Watch next...
Renny Gleeson: 404, the story of a page not found
arrow

Share this idea

689,367
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Videot në web duhet të funksionojnë si vetë web: Dinamike, plot me lidhje, harta dhe informacione që mund të ndryshohen dhe përditësohen drejtpërdrejt, thotë Shefi Operacional i Fondacionit Mozilla Ryan Merkley. Në skenën TED ai demonstron Popcorn Maker, një mjet i bazuar në web për ripunimin e lehtë të videove. (Shikoni një TEDTalk të ripunuar duke përdorur Popcorn Maker — dhe ripunojeni vetë.)

COO, Mozilla Foundation
Ryan Merkley is the Chief Operating Officer at the Mozilla Foundation, and is dedicated to making the web a more user-friendly place. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

110 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.