William Li

William Li: A mund ta mbysim urie kancerin duke ngrënë?

4,147,018 views • 20:02
Subtitles in 38 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

William Li prezanton një mënyrë të re të të menduarit mbi trajtimin e kancerit: angiogjenezën, shënjestrimin e enëve të gjakut të cilat ushqejnë tumorin. Hapi i pare thelbësor (dhe më i miri): Duke ngrënë ushqime kancer-luftuese të cilat e mundin kancerin në lojën e nisur nga ai vetë.

About the speaker
William Li · Cancer researcher

William Li heads the Angiogenesis Foundation, a nonprofit that is re-conceptualizing global disease fighting.

William Li heads the Angiogenesis Foundation, a nonprofit that is re-conceptualizing global disease fighting.