Jean-Baptiste Michel + Erez Lieberman Aiden

Çka kemi mësuar prej 5 milionë librave

1,790,296 views • 14:08
Subtitles in 37 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

A keni pasur rastin ta provoni Ngram Viewer prej Google labs? Është një mjet pas të cilit mund vareni e që ju lejon kërkimin e termeve-fjalëve si dhe ideve nga një bazë të dhënash prej 5 milionë librash nëpër shekuj. Erez Lieberman Aiden dhe Jean-Baptiste Michel na e rrëfejnë se si funksionin ky mjet si dhe befasitë të cilat ne mundemi ti mësojmë prej 500 milionë fjalëve.

About the speakers
Jean-Baptiste Michel · Data researcher

Jean-Baptiste Michel looks at how we can use large volumes of data to better understand our world.

Jean-Baptiste Michel looks at how we can use large volumes of data to better understand our world.

Erez Lieberman Aiden · Researcher

Erez Lieberman Aiden pursues a broad range of research interests, spanning genomics, linguistics, mathematics ...

Erez Lieberman Aiden pursues a broad range of research interests, spanning genomics, linguistics, mathematics ...