Vijay Kumar:
Vijay Kumar: Robotët që fluturojnë .. dhe bashkëveprojnë

TED2012 · 16:46 · Filmed Feb 2012
Watch next...
Dennis Hong: My seven species of robot — and how we created them
arrow

Share this idea

4,155,457
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Në laboratorin e tij në Penn, Vijay Kumar dhe ekipi i tij ndërtojnë fluturues me katër rotor, robota të vegjël dhe të zhdervjellët që gëlojnë, komunikojnë me njëri tjetrin dhe formojnë skuadra të posatçme — për ndërtim, survejimin e fatëtkeqësive dhe shumë më tepër.

Roboticist
As the dean of the University of Pennsylvania's School of Engineering and Applied Science, Vijay Kumar studies the control and coordination of multi-robot formations. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

371 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.