Tony Robbins

Tony Robbins - Pse bëjmë atë që bëjmë

20,853,093 views • 21:45
Subtitles in 36 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Tony Robbins diskuton rreth "forcave të padukshme" që motivojnë veprimet e të gjithëve — dhe i bën një high five Al Gorit në rreshtin e parë

About the speaker
Tony Robbins · Life coach; expert in leadership psychology

Tony Robbins makes it his business to know why we do the things we do. The pioneering life coach has spoken to millions of people through his best-selling books and three-day seminars.

Tony Robbins makes it his business to know why we do the things we do. The pioneering life coach has spoken to millions of people through his best-selling books and three-day seminars.