Tom Thum

Orkestra në gojën time

9,112,826 views • 11:41
Subtitles in 37 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Në një interpretim shumë dëfryes, bitbokseri Tom Thum krijon tinguj, komedi, dhe një numër imitimesh të instrumenteve me gojë ne 11 minutat e kreativitetit dhe qejfit që do t'ju bëje të qeshni. (Filmuar tek TEDxSydney.)

About the speaker
Tom Thum · Beatboxer

Hip-hop musician Tom Thum whirls together beatboxing, performance and an array of mouthsounds.

Hip-hop musician Tom Thum whirls together beatboxing, performance and an array of mouthsounds.