Tim Harford

Tim Harford: Prova, gabime dhe kompleksi i Zotit

1,745,045 views • 18:07
Subtitles in 34 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Autori i shkrimeve ekonomike Tim Harford merr në shqyrtim sistemet komplekse — dhe zbulon një lidhje të beftë mes atyre që kanë sukses: janë ngritur përmes provash dhe gabimesh. Në këtë fjalë emocionuese në TEDGlobal 2011, ai na kërkon të përqafojmë të qenët të rastësishëm dhe të fillojmë të bëjmë gabime më të mira.

About the speaker
Tim Harford · Economist, journalist and broadcaster

Tim Harford's writings reveal the economic ideas behind everyday experiences.

Tim Harford's writings reveal the economic ideas behind everyday experiences.