Terry Moore

Тери Мур: Како да си ги врзете врвките

6,292,726 views • 2:59
Subtitles in 59 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Тери Мур дознал дека цел живот ги врзвувал врвките на погрешен начин. Во духот на TED, тој се качува на сцена за да сподели подобар начин за врзување. (Историска белешка: Ова првиот три минутен говор на сцената на TED одржан во 2005 година.)

About the speaker
Terry Moore · Thinker

Terry Moore is the director of the Radius Foundation, a forum for exploring and gaining insight from different worldviews.

Terry Moore is the director of the Radius Foundation, a forum for exploring and gaining insight from different worldviews.