Тања Луна

Како едно пени ме натера да се чувствувам како милионерка

1,660,333 views • 5:31
Subtitles in 43 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Како малечка, Тања Луна го напуштила нејзиниот дом во пост - Чернобилска Украина, за да добие азил во САД. Еден ден, на подот на њујоршкото прибежиште за бездомници, каде таа и нејзиното семејство живееле, пронашла пени. Никогаш повторно не се почуствувала толку богато. Медитација на слатко-горчливите задоволства од детството - и како да ги зачувате во себе.

About the speaker
Tania Luna · Surprisologist

Tania Luna co-founded Surprise Industries, a company devoted to designing surprise experiences.

Tania Luna co-founded Surprise Industries, a company devoted to designing surprise experiences.