Tali Sharot:
Tali Sharot: Njëanshmëria e optimizmit

TED2012 · 17:40 · Filmed Feb 2012
Watch next...
Dan Gilbert: Why we make bad decisions
arrow

Share this idea

1,959,218
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

A jemi të lindur të jemi optimistë, në vend se realistë? Tali Sharot ndan me ne hulumtime të reja që sugjerojnë se truri ynë është i programuar të shohi anën pozitive — dhe se si kjo mund të jetë e dobishme dhe e rrezikshme në të njëjtën kohë.

Cognitive neuroscientist
Tali Sharot studies why our brains are biased toward optimism. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

239 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.