Suzanne Talhouk:
Kush thotë që të flasim arabisht nuk na bën "cool'?

TEDxBeirut · 14:12 · Filmed Dec 2012
Watch next...
Suheir Hammad: Poems of war, peace, women, power
arrow

Share this idea

1,207,736
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Në këtë fjalim, Suzanne Talhouk bën thirrje për iniciativa për të kthyer në jetë gjuhën arabe duke e modernizuar atë dhe duke e përdorur si një mjet për shprehi krijuese. Puna e saj fokusohet në rikthimin e identitetit të botës arab folëse dhe të zhdukë kompleksitetin e saj të inferioritetit.

Poet and language advocate
Suzanne Talhouk is an advocate for the Arabic language as a tool of power, pride and unity. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxBeirut, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

344 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.