Sugata Mitra:
Eksperimenti i ri i Sugata Mitra-s rreth mësimit vetanak

TEDGlobal 2010 · 17:13 · Filmed Jul 2010
Watch next...
Sugata Mitra: Kids can teach themselves
arrow

Share this idea

2,480,947
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Shkencari i edukimit Sugata Mitra merret me një nga problemet më të mëdha të edukimit - mësuesit dhe shkollat më të mira nuk ekzistojnë aty ku nevojiten më së shumti. Në një seri të eksperimenteve prej New Delhi-t gjer në Afrikë të Jugut, e Itali, ai u ofroi fëmijëve qasje të vetë mbikqyrur në internet dhe pa rezultate që mund të ndërrojnë tërsisht mënyrën e të menduarit për mësim.

Education researcher
Educational researcher Sugata Mitra is the winner of the 2013 TED Prize. His wish: Build a School in the Cloud, where children can explore and learn from one another. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

627 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.