Steven Pinker

Steven Pinker mbi mitin e dhunës

2,061,487 views • 19:15
Subtitles in 32 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Steven Pinker harton rënien e dhunës nga koha e Bibles deri ne kohërat e sotme, dhe argumenton se, ndonëse mund të duket e pa logjikshme dhe e pahijshme duke marrur parasysh Irakun dhe Dafurin, ne jemi duke jetuar në kohën më të qetë të ekzistencës së species sonë.

About the speaker
Steven Pinker · Psychologist

Steven Pinker questions the very nature of our thoughts — the way we use words, how we learn, and how we relate to others. In his best-selling books, he has brought sophisticated language analysis to bear on topics of wide general interest.

Steven Pinker questions the very nature of our thoughts — the way we use words, how we learn, and how we relate to others. In his best-selling books, he has brought sophisticated language analysis to bear on topics of wide general interest.