Stephen Coleman:
Stephen Coleman: Rreziqet morale të armëve jo-vdekjeprurëse.

TEDxCanberra · 17:32 · Filmed Sep 2011
Watch next...
Wael Ghonim: Inside the Egyptian revolution
arrow

Share this idea

481,507
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Përdorimi i piper-djegësit dhe taserve nga ana e policisë dhe ushtrisë është në rritje e sipër, dhe tjera armë jo-vdekjeprurëse më ekzotike si rrezet e nxehta janë duke u përpunuar. Në TEDxCanberra, studiuesi i etikës Stephen Coleman hulumton pasojat e papritura të futjes në përdorim të këtyre armëve dhe bën disa pyetje sfiduese.

Ethicist
Stephen Coleman studies applied ethics, particularly the ethics of military and police force, and their application to human rights. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxCanberra, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

180 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.