Stefan Sagmeister

Stefan Sagmeister: 7 rregulla për më shumë lumturi

1,681,004 views • 9:33
Subtitles in 38 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Duke përdorur ilustrime të thjeshta dhe të lezetshme, dizajneri Stefan Sagmeister tregon për mendimet e tij të fundit mbi lumturinë – të dy llojeve, vetëdijes dhe pavetëdijes. Shtatë rregullat e tij për jetën dhe lumturinë (me disa përshtatje) mund të aplikohen nga të gjithë ata që kërkojnë më shumë lumturi.

About the speaker
Stefan Sagmeister · Graphic designer

Renowned for album covers, posters and his recent book of life lessons, designer Stefan Sagmeister invariably has a slightly different way of looking at things.

Renowned for album covers, posters and his recent book of life lessons, designer Stefan Sagmeister invariably has a slightly different way of looking at things.