Stacey Kramer

Стејси Крамер: Најдобриот подарок што некогаш сум го преживеала

3,452,778 views • 3:17
Subtitles in 55 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Стејси Крамер нуди трогателно, лично, триминутно видување што покажува како несаканите искуства - страшни, трауматични, штетни - можат да се претворат во бесценет подарок.

About the speaker
Stacey Kramer · Brand strategist

Stacey Kramer has traveled the United States and the world helping to create names and brands for growing companies.

Stacey Kramer has traveled the United States and the world helping to create names and brands for growing companies.