Sonaar Luthra

Sonaar Luthra: Njihuni me Kanarinen e ujit

353,854 views • 3:37
Subtitles in 38 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Pas nje krize, si mund ta shpjegojme nese uji eshte i sigurt per ta pire? Momentalisht testimet jane te ngadalshme dhe komplekse, dhe pritja e rezultateve eshte vdekjepruese,si ne koleren pas permbytjeve ne Haiti ne vitin 2010. Ndjekesit e Ted Sonaar Luthra rishikon dizajnin e tij rreth nje vegle te thjesht dhe te perdorshme per testimin e sigurise se ujit - Kanarinen e ujit.

About the speaker
Sonaar Luthra ·

Sonaar Luthra is the creator of Water Canary, a water-testing device that collects real-time water-quality data from the field.

Sonaar Luthra is the creator of Water Canary, a water-testing device that collects real-time water-quality data from the field.