Shimon Schocken:
Shimon Schocken : Udhëtime Shprese

TEDxTelAviv 2010 · 15:46 · Filmed Apr 2010
Watch next...
John Wooden: The difference between winning and succeeding
arrow

Share this idea

531,319
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Profesor i shkencave kompjuterike Shimon Schocken është po ashtu i apasionuar ndaj ciklizmit malor. Për të ndarë eksperiencat jetesore të tij gjate udhetimeve, ai filloi një program ne natyre me disa të rinj Izraelitë të burgosur dhe u prek shumë nga vështirësitë e tyre të mëdha dhe suksesit të thellë.

Computer Scientist, Educator
Shimon Schocken is a computer science professor and dedicated educator. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxTelAviv 2010, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

58 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.