Шерил Сандберг

Зошто имаме помалку жени- лидери

7,516,529 views • 14:58
Subtitles in 46 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Шерил Сандберг, главен оперативен директор на Фејсбук, се осврнува на причините поради кои процентот на жени на врвни позиции е многу помал во однос на мажите и дава три силни совети за жените кои се стремат кон врвни раководни места.

About the speaker
Sheryl Sandberg · COO, Facebook

As the COO at the helm of Facebook, Sheryl Sandberg juggles the tasks of monetizing the world’s largest social networking site while keeping its users happy and engaged.

As the COO at the helm of Facebook, Sheryl Sandberg juggles the tasks of monetizing the world’s largest social networking site while keeping its users happy and engaged.