Sherry Turkle

Të lidhur, por të vetmuar?

4,193,249 views • 19:48
Subtitles in 33 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Ndërsa presim gjithnjë e më shumë nga teknologjia, a presim më pak nga njëri-tjetri? Sherry Turkle studjon se si pajisjet tona dhe identiteti ynë në internet janë duke ridefinuar lidhjen njerëzore dhe komunikimin — dhe kërkon nga ne që të mendojmë thellë për lloje të reja lidhjesh që do donim t'i kishim.

About the speaker
Sherry Turkle · Cultural analyst

Sherry Turkle studies how technology is shaping our modern relationships: with others, with ourselves, with it.

Sherry Turkle studies how technology is shaping our modern relationships: with others, with ourselves, with it.