Shereen El Feki

Shereen El Feki: Kultura pop ne botën arabe

483,020 views • 5:05
Subtitles in 33 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Në Universitetin TEDGlobal, Shereen El Feki tregon si disa kultura arabe po huazojnë disa marka tregtare nga kultura perëndimore pop - video muzikore, vizatime komike, madje edhe Barbin - dhe duke shtuar një kthesë të përshtatshme kulturore. Media e hibridizuar tregon si dy civilizime, përveçse ndarës, mund të përputhen.

About the speaker
Shereen El Feki · Arab sexuality expert

Shereen El Feki works and writes on sexuality and social change in the Arab world.

Shereen El Feki works and writes on sexuality and social change in the Arab world.