Sheikha Al Mayassa

Sheikha Al Mayassa: Globalizimi i vendorve, vendorizimi i globit

642,180 views • 10:53
Subtitles in 28 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Sheikha Al Mayassa, një patrone e artistëve, rrëfim-treguese dhe një filmberëse në Katar, flet se si arti dhe kultura e krijonë identitetin e një shteti— dhe lejon secilin shtet për të shprendar identitetin unik të tyre në boten e gjër. Siq thot ajo: "Ne nuk duam të gjith të jemi të njejët, mirpo ne duam ta kuptojme secilin."

About the speaker
Sheikha Al Mayassa · Founder, Doha Film Institute

Sheikha Al Mayassa is the young and progressive force behind Qatar's mission to become the Middle East's foremost destination for the arts and culture.

Sheikha Al Mayassa is the young and progressive force behind Qatar's mission to become the Middle East's foremost destination for the arts and culture.