Sheena Iyengar:
Sheena Iyengar: Si ta bëjmë zgjedhjen më të thjeshtë

TEDSalon NY2011 · 16:05 · Filmed Nov 2011
Watch next...
Dan Gilbert: The surprising science of happiness
arrow

Share this idea

2,244,981
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Ne të gjithë duam eksperienca e produkte ashtu si na përshtaten ne — por kur përballen me 700 opsione, konsumatorët shtangen. Me një hulumtim të ri interesant, Sheena Iyengar demonstron se si bizneset (dhe të tjerët) mund të përmirësojnë përvojën e tyre të zgjedhjes.

Psycho-economist
Sheena Iyengar studies how people choose (and what makes us think we're good at it). Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

114 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.