Sharon Brous

Koha te përmiresojme fetë

1,240,836 views • 16:27
Subtitles in 19 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Ne nje moment qe bota duket te kete dale jashte kontrollit, feja duhet te ndihet e pavend— ose si pjese e problemit. Por rabinia Sharon Brous beson se ne mund ta permiresojme fene qe te takojme nevojat e jetes moderne. ne kete diskutim te pasionuar, Brous ndan kater parime te praktikes se nje feje te rivitalizuar— dhe ofron besimin e te gjithe llojeve si nje kunder rrefyes te realiteteve mpirese te dhunes, ekstremizmit dhe pesimizmit.

About the speaker
Sharon Brous · Rabbi

Rabbi Sharon Brous is a leading voice in reanimating religious life in America, working to develop a spiritual roadmap for soulful, multi-faith justice work.

Rabbi Sharon Brous is a leading voice in reanimating religious life in America, working to develop a spiritual roadmap for soulful, multi-faith justice work.