Seth Godin

Сет Годин за племињата кои ги водиме.

1,986,057 views • 17:29
Subtitles in 32 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Сет Годин расправа за интернетот кој го прекратил мас-маркетингот и оживеал една социјална заедница од далечното минато: племињата. Базирано на заеднички идеи и вредности, племињата на обичните луѓе им даваат моќ за водство и правење промени. Тој и нè поттикнува на тоа.

About the speaker
Seth Godin · Marketer and author

Seth Godin is an entrepreneur and blogger who thinks about the marketing of ideas in the digital age. His newest interest: the tribes we lead.

Seth Godin is an entrepreneur and blogger who thinks about the marketing of ideas in the digital age. His newest interest: the tribes we lead.